offerteformulier

  Vul dit formulier in en je krijgt vandaag nog een offerte!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Welke klus moet er gedaan worden?(verplicht)

  Welke vloer moet er gelegd worden?(verplicht)

  Welke soort vloer moet er geschuurd worden?(verplicht)

  Hoeveel m²? (verplicht)

  Omschrijf uw klus (verplicht)

  LEGSERVICE & VLOER LATEN SCHUREN

  Vloerenleggenenschuren.nl is gespecialiseerd in het leggen van uw nieuw aangeschafte vloer of in het herstellen van uw oude vloer door middel van de vloer te schuren en daarna opnieuw in de lak te zetten.

  Onze vakmannen gaan graag voor je aan de slag met je vloer en realiseren een perfect gelegde vloer. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en zijn elke dag werkzaam door heel Nederland. Daarnaast kun je met onze legservice erop rekenen dat de gehele vloer netjes wordt afgewerkt. Niet alleen uw vloer wordt gelegd, maar ook de ondervloer en de plinten.

  Een houten vloer is zoals u weet, geproduceerd uit puur hout zonder enige andere toevoegingen. Hout is een natuurproduct en daarom heeft het, net als een levende boom, verzorging en onderhoud nodig. Een vloer wordt namelijk veel belopen en hierdoor loopt het slijtage en beschadiging op.

  Om het hout zo lang mogelijk te laten stralen, heeft het ook voeding nodig. Deze voeding wordt op de bovenste laag van het hout aangebracht; namelijk de olie. Olie is te verkrijgen in blank en diverse kleuren om uw vloer een mooie uitstraling te geven. Maar om zo lang mogelijk van het product te kunnen blijven genieten, dient het ook na een aantal jaren opgeschuurd te worden in verband met de slijtage. Wanneer de vloer opnieuw wordt geschuurd gaan de poriën van het hout weer open en kan er weer een nieuwe olie worden aangebracht voor de optimale verzorging.