Groningen vloer schuren

 

– 45 m2 Tapis eiken 1 bis 6 x 90 x 450

– 4 m2 Band eiken 1 bis 6 x 90

– 49 m2 Eiken 8 mm mozaïek ondervloer

– Fidbox plaatsen

– Lijmen, primeren en oliën in de kleur: Monocoat Titanium grey

 

F/536185

Visgraatvloer Groningen

Ook hier in Groningen mochten wij een prachtige visgraatvloer leggen. De woning waar de visgraatvloer in gelegd moest worden heeft vloerverwarming als hoofverwarming, daarom is er gekozen voor een tapis ondervloer en het plaatsen van een Fidbox. LINK FIDBOX!

Waarom een tapis ondervloer met vloerverwarming?

Een tapis ondervloer bestaat uit vloerdeeltjes welke horizontaal en diagonaal naast elkaar worden gelegd om zo de rek en de krimp tegen te gaan. Rek in krimp kan ontstaan door wisselende temperatuurverschillen en een te lage luchtvochtigheid. Ook om dit te voorkomen adviseren wij ook altijd een fidbox bij gebruik van vloerverwarming en vloer koeling.

Waarom een Fidbox bij een visgraat vloer en vloerverwarming?

Een Fidbox houdt 5 jaar lang precies voor u bij hoe de visgraatvloer zich ‘voelt’ is ze te warm of te koud dan zult u hier een melding van krijgen. Ook als de luchtvochtigheid te laag of te hoog is zult u hier een melding van krijgen. Deze informatie word ook allemaal opgeslagen zodat u het later ook terug kunt kijken. Naast dat een te hoge of te lage luchtvochtigheid niet goed is voor de visgraatvloer is dit ook niet goed voor u.

Kleur van de visgraatvloer Groningen

Over de kleur van de visgraatvloer in Groningen hoefde de klant niet lang te twijfelen. Ze wouden een lekker moderne uitstraling maar wel het natuurlijke sfeertje. Het mocht beslist niet ‘kil’ worden in de woning. Om het geheel een niet te klassieke uitstraling te geven is gekozen om geen wenge bies te plaatsen en dus enkel alleen met een band te werken. Ook hebben wij de woning voorzien van een eiken traprenovatie in de zelfde kleur!

vloeren schuren groningen (10)vloeren schuren groningen (11)vloeren schuren groningen (12)vloeren schuren groningen (13)vloeren schuren groningen (14)vloeren schuren groningen (15)vloeren schuren groningen (17)vloeren schuren groningen (18)vloeren schuren groningen (19)vloeren schuren groningen (20)vloeren schuren groningen (21)vloeren schuren groningen (1)vloeren schuren groningen (2)vloeren schuren groningen (3)vloeren schuren groningen (4)vloeren schuren groningen (5)vloeren schuren groningen (6)vloeren schuren groningen (7)vloeren schuren groningen (8)vloeren schuren groningen (9)