Parket vloer schuren in Garderen

Is uw houten- of parketvloer versleten en is het tijd voor een opknapbeurt? Laat uw vloer schuren in Garderen door Vloeren Leggen en Schuren. Elke houten vloer heeft onderhoud nodig en daarom is een nieuwe behandeling na en aantal jaren echt nodig. Het schuren van een eiken, visgraat, grenen of parket vloer is een zware en nauwkeurige klus die je liever aan vakmannen wil overlaten. Vloeren leggen en schuren kan in Garderen ook uw wensen komen vervullen. Wij kunnen u helpen bij het renoveren van uw houten vloer.

 

Soorten behandelingen in Garderen

Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en renoveren van houten vloeren. Denk hierbij aan eiken, grenen, visgraat, tropisch hout en ga zo maar door. Wij bieden onze diensten aan in Garderen maar ook door geheel Nederland. Om de houten vloer weer een nieuwe behandeling te geven kunnen wij de houten vloer oliën, waxen en lakken. Door de vloer opnieuw te behandelen krijgt de kamer een totaal nieuw aanzicht. De houten vloer ziet er weer een stuk frisser uit en je kunt eventueel de kleur aanpassen.

 

Geef uw vloer een nieuw leven

Een vloer heeft een bepaald aantal levensjaren. Of het nou een houten vloer, parketvloer, PVC of een tapijtvloer is, iedere vloer komt een keer aan het eind van zijn levensjaren. De manier waarop er met de vloer wordt omgegaan kan een hoop bepalen op het gebied van levensduur. Wordt de vloer goed onderhouden, dan kan het vele jaren langer mee gaan dan wanneer de vloer niet goed wordt onderhouden. Een goed onderhoud is daarom erg belangrijk. Wanneer u beschikt over een houten vloer of een parketvloer, dan kan deze vloer opgeschuurd worden wanneer het door de jaren heen is verouderd of beschadigingen heeft opgelopen. Door middel van het schuren krijgt de vloer weer een nieuw leven en gaat het hout weer tientallen jaren langer mee. Na het schuren kunnen we de vloer oliën doormiddel van olie. Hierdoor krijgt de vloer een frisse nieuwe kleur. Ook is lakken met een transparante lak mogelijk.

 

Stofvrij vloer schuren in Garderen

Een parketvloer of houten vloer kan dus opnieuw geschuurd worden wanneer het versleten is of beschadigingen bevat. Maar ook wanneer uw houten vloer verkleurd is, of als u gewoon een andere kleur wenst is het mogelijk om uw houten vloer te laten schuren in Garderen. Het schuren van een houten vloer is een klus die maar blijft liggen als u hier geen tijd voor kan vinden, of simpelweg niet zo handig mee bent. Laat deze klus daarom niet te lang liggen en schakel assistentie in. Onze houten vloeren experts met de gewenste ervaring voor het schuren van een vloer in Garderen nemen hun ervaring mee. Ze maken gebruik van kwalitatief gereedschap waardoor zij uw vloer geheel stofvrij kunnen schuren. Onze machines zorgen er voor dat het stof dat overblijft van het schuren direct wordt opgezogen. Zo heeft u er zelf na de hand geen werk meer mee en kunt u direct genieten van uw nieuwe vloer.

 

Offerte aanvragen

  Vul dit formulier in en je krijgt vandaag nog een offerte!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Welke klus moet er gedaan worden?(verplicht)

  Welke vloer moet er gelegd worden?(verplicht)

  Welke soort vloer moet er geschuurd worden?(verplicht)

  Hoeveel m²? (verplicht)

  Omschrijf uw klus (verplicht)