Wij gaan gewoon door met onze diensten en houden rekening met uw veiligheid!Mijn naam is Hans en ik of een van mijn collega’s komen graag bij je langs! Ik heb 30 jaar ervaring met vloeren schuren.Vul dit formulier in en je krijgt vandaag nog een offerte!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

NU V.A. €6,98

NU V.A. €5,00

NU V.A. €6,98

Vloeren schuren

Een houten vloer is een vloer die een leven lang mee gaat. De levensjaren van een houten vloer kunnen verlengd worden door de vloer een goed onderhoud te geven en hem tijdig te schuren wanneer er beschadigingen oplopen. Op deze manier gaat een houten vloer werkelijk uw leven lang mee.

Wanneer uw vloer laten schuren?

Om uw vloer een zo lang mogelijk leven te geven, dient hij na verloop van tijd geschuurd te worden. Het schuren wordt na een aantal jaren gedaan, maar het precieze aantal jaren hangt af van de hoeveelheid slijtage aan uw houten vloer. Dit is weer afhankelijk van de mate waarin de vloer belopen wordt, of u er zware meubelen op heeft staan, of de vloer goed onderhouden wordt enzovoort.

Zelf schuren of laten schuren

Om uw vloer weer een nieuw uiterlijk en een langere levensduur te geven dient de vloer dus geschuurd en opnieuw behandeld te worden. Dit kunt u zelf gaan doen, maar kan een zware klus zijn. Hierdoor wordt het vaak uitbesteed aan ervaren vakmannen welke deze klus voor u stofvrij kunnen klaren. Wij bieden een schuur- en behandelservice zodat u er zelf geen werk aan heeft. De vloer wordt geschuurd en vervolgens behandeld in de gewenste afwerking en kleurolie. De gehele klus wordt volledig van het begin tot het eind netjes afgewerkt.

Verschillende afwerkingen

Na het schuren wordt de vloer perfect voor u afgewerkt in de gewenste kleur. Voor de afwerking kan er gebruik worden gemaakt van het juiste middel waaronder lak, was en olie. Wij maken voornamelijk gebruik van olie, omdat deze het beste resultaat levert. Kleurolie is namelijk een milieuvriendelijk product, er komen geen schadelijke stoffen vrij, het beschermt en verzorgt de vloer tegelijk, krasjes zijn eenvoudiger weg te werken en daarnaast verkleurt het niet.