Ef b legservice

Zoekt u een vloerenlegger om uw pas aangekochte vloer te laten leggen? Bel dan met onze hoofdvestiging voor de beste legger bij u in de buurt. Onze parketleggers, vloerenleggers, en laminaatleggers staan voor u klaar om de leg klus te klaren. Ef b legservice zorgt voor een prachtig gelegde vloer en een perfecte afwerking

Wanneer laat ik mijn vloer leggen en schuren

Een goed gelegde houten vloer is een geweldig product. Of het nu een massief houten vloer is of om een lamel parket gaat, met elk zijn bijzondere eigenschappen, de geweldige, natuurlijke uitstraling van deze duurzame, houten vloeren blijven aantrekkelijk in elke interieur stijl. Het onderhoud van een houten vloer is vrij eenvoudig.

Ef b legservice en onderhoud

Door vegen of zuigen voorkomen we dat zand en vuil in de vloer gelopen wordt. Hiernaast is regelmatig de vloer licht vochtig dweilen met schoon water waar eventueel een onderhoudsmiddel aan toegevoegd is, die de vloer opfrist en de beschermlaag op de vloer bijhoudt, voldoende om de vloer er lange tijd aantrekkelijk uit te laten zien. Als de vloer een afwerk laag van olie, hardwax of was heeft, kunnen gebruikers sporen in de afwerk laag tussen door nog bij gewerkt worden, maar, gemiddeld, na tienjaar raakt de beschermlaag van de houten vloer te versleten en is de vloer toe aan een nieuwe beschermlaag.

Ef b legservice en schuurservice Dit is het moment waarop de vloer geschuurd moet worden, om uiteindelijk, na afgewerkt te zijn met een nieuwe beschermlaag, er weer als nieuw uit te zien om weer opnieuw, voor jaren, uw interieur te verrijken. Toch kan het zijn dat een houten vloer veel eerder geschuurd wordt. Te denken valt aan schade die uw houten vloer oploopt door bijvoorbeeld een ongelukje die hele diepe kras veroorzaakt of een brandend voorwerp.

Vloer aanhelen door ef b legservice

Het beschadigde deel moet in het uiterste geval vervangen worden door een nieuwe plank. Door het schuren en afwerken van de hele vloer wordt de houten vloer als nieuw en is de beschadiging weg. Dit geld ook als, na het verplaatsen van een muur of het wegnemen van een open haard of iets dergelijks, er een stukje vloer bij gelegd moet worden, het zogenaamde aanhelen.

Afwerklaag vloer door jb legservise

Het schuren en opnieuw met een beschermlaag behandelen van de houten vloer zorgt ervoor dat het onzichtbaar is waar het ontbrekende stuk vloer is bij gelegd. Ook kan het zijn dat u de houten vloer een andere uitstraling wilt geven door het veranderen van de beschermlaag en/of kleur. Ook dan is het nodig de vloer kaal te schuren zodat u kunt kiezen wat bij uw persoonlijke voorkeur past.