DB LEGSERVICE  

Vloeren leggen een vak apart. Iets wat de leggers van DB LEGSERVICE tot in de puntjes beheersen. elke vloer die u koopt of het nu een laminaatvloer is of een massief houten vloer we leggen elke vloer geheel naar uw wensen. Heeft u vloerverwarming dan moet de vloer vast verlijmd worden. Heeft u laminaat met vloer verwarming dan leggen we eerst een warmte doorlatende folie die het geluid tegenhoudt en de warmte doorlaat 

DB LEGSERVICE voor laminaat leggen 

Wanneer u laminaat gekocht heeft en u bent niet handig genoeg om deze te leggen dan gaan onze parketteurs voor u aan de gang met laminaat leggen. We komen met het allerbeste gereedschap naar u toe en we zorgen dat de nieuwe laminaatvloer binnen een dag gelegd gaat worden. De parketteurs van DB LEGSERVICE hebben de allerbeste materialen en werken veilig en schoon. Dat houd in dat we stofvrij zagen en dat we de ruimte schoon opleveren na het laminaat leggen. 

DB LEGSERVICE voor houten vloeren leggen  

Houten vloeren leggen is weer een stapje hoger op de ladder van de vakmannen van DB LEGSERVICE, maar daar draaien we ook onze hand niet voor om. Omdat we al duizenden vloeren gelegd hebben kennen we alle kneepjes van het vak. We weten hoeveel een houten vloer kan werken en houden dan ook rekening met de te leggen planken. Doen we dat niet dan is de kans groot dat de vloer bol gaat staan als het vochtige weer er aankomt omdat vloeren dan uit gaan zetten na het houten vloeren leggen. 

DB LEGSERVICE voor vast verlijmde vloeren leggen 

Vast verlijmde vloeren is ook weer iets wat je vaker gedaan moet hebben. Je moet de niet teveel lijm gebruiken want dan heb je alle planken onder de lijm zitten en je moet ook niet te weinig lijm gebruiken omdat er dan holle plekken ontstaan onder de planken. Ook hier in heeft DB LEGSERVICE een ruime ervaring opgedaan. Niet goed verlijmd betekend geen warmte doorlating dus weer een reden om voor de vakman te kiezen voor verlijmde vloeren leggen.   

  • DE GOEDKOOPSTE VLOERENLEGGER 
  • GARANTIE OP LEGWERK 
  • SCHONE OPLEVERING 
  • PLINTEN PLAATSEN 
  • BINNEN EEN DAG GELEGD